Bespiegelingen

Sterren kan je pakken, bijna vasthouden, bestuderen, voorspellen, vorm, kleur, snelheid... Maar hoe is dat met de ruimte waaruit de sterren te voorschijn lijken te komen? Kan je die pakken of vasthouden? En hoe is het met de spiegel: de ruimte in de geest waarin dit alles verschijnt?

Woordspeling

Healing - Heal - He - AL - Heel - Al - Heelal - AL - HeAl.
He is mens. In het AL.
Heel - AL, Al - Heel - ik ben al heel.

To heal: herinneren van het al dat heel is, in de essentie van mijn zijn.

Klankmassage

Klankmassage

Een klankmassage is bij mij vooral gericht op het aanbieden van ontspanning voor lichaam en geest. We drinken tijdens een kort kennismakings­gesprek een kopje thee. Vervolgens mag je tussen de al opgestelde klankschalen gaan liggen. Het is goed om gemakkelijk zittende kleding te dragen, liefst van natuurlijk materiaal. Vermijd ritsen in kleding en onnodige sieraden want die kunnen voor vervelende bijgeluiden zorgen.

Behandeling

Behandeling

Het is een zachte manier van masseren en het gebeurt met kleding aan. Je ligt heerlijk ontspannen tussen wel 40 oude, speciaal geselecteerde klankschalen. Omdat ik al meer dan 20 jaar aan verfijning van mijn persoonlijke massageset werk, bied ik letterlijk een unieke ervaring aan.

Mijn methode

Mijn methode

Wij, mensen, zijn gek op systemen. Daarmee proberen we de buitenwereld te verklaren en onze eigen plaats daarin te bepalen. Deze eigenschap gebruiken we bij de innerlijke reis, de reis naar het onverklaarbare. We gaan op zoek naar een systeem waarmee we op een verantwoorde manier klankmassage of soundhealing kunnen aanbieden. Omdat er zoveel meningen als mensen zijn, vind je voldoende aanbod vanuit verschillende methodes en tradities om het werken met klankschalen te leren.

Afspraak maken

Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.
Velden met een * graag invullen.
Ik respecteer je privacy en zal je persoonlijke gegevens nooit met derden delen.