Special for 2

Special for 2

In de afgelopen 30 jaar heb ik een steeds fijnere afstemming gevonden in het werken met oude klankschalen en het delen van mijn ervaringen met gelijkgestemden. Ik kreeg behoefte aan een kleinere setting zodat ik diepgaander en subtieler informatie kon doorgeven dan in een grote groep.

Op onze locatie in Gasselternijveen bied ik een speciale workshop klankmassage aan die is afgestemd op twee personen. Je mag gebruik maken van verschillende soorten oude klankschalen en een grote variatie aan kloppers. Dit is een start in het werken met klankschalen en een nadere kennismaking met jezelf.

Voor deze workshop is geen voorkennis nodig. Ik stem af op wat je weet en kunt. Vervolgens geef ik je alle aanwijzingen om na afloop op een verantwoorde en subtiele wijze een ontspannende klankmassage aan te kunnen bieden met één of meer klankschalen.

Maatwerk

Maatwerk

Als u voor een speciale gelegenheid of training op zoek bent naar een bijzondere workshop of een verstillend ligconcert, dan kunt u samen met mij een mooi, uniek en verstillend programma samenstellen.

Afspraak maken

Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.
Velden met een * graag invullen.
Ik respecteer je privacy en zal je persoonlijke gegevens nooit met derden delen.